CenterParcs 15 procent korting

 •  
  CenterParcs 15 procent korting
  Onbekend 
  +2 -0

  Boek snel jouw vakantie en geniet zo van 15 procent korting op jouw vakantie!

  Boek nu jouw zomervakantie bij CenterParcs en geniet nog van een mooie korting


  Main Description


  Ga je deze zomer op vakantie naar één van de vele CenterParcs Vakantieparken? Dat is alvast een heel goed idee! Maar je hebt nog niet geboekt, dan moet je dit vlug doen! Boek nu voor 31 mei 2013 en je kan profiteren van korting tot 15 procent op jouw zomervakantie. Dankzij deze CenterParcs kortingscode geniet jij van de vroegboekkorting en kan je met veel korting op vakantie vertrekken. Niet alleen het mooie weer maakt van een vakantie de perfecte vakantie. Ook de prijs heeft hier een enorm effect op. Dankzij CenterParcs kan je van beide genieten. Bij CenterParcs is het altijd mooi weer. Je kan er geen enkel straaltje zon missen dankzij de vele zomerse activiteiten.

  Kortingscode CenterParcs

  Als je nu boekt, kan je in combinatie met onderstaande kortingscode profiteren van een mooie korting op jouw vakantie. Boek je daarnaast nog eens een ruimte tijd op voorhand, dan geniet je dubbel van deze promotie dankzij de vroegboekkorting. De CenterParcs kortingscode is dus een ideale manier om van nog meer korting te kunnen genieten!

  Vroegboekkorting CenterParcs

  Boek nu jouw vakantie een ruimte tijd op voorhand en je geniet zo direct (zelfs zonder CenterParcs promotiecode) van heel veel korting en dit op alle CenterParcs vakantieparken. Boek nu voor 31 mei 2013 jouw zomervakantie bij CenterParcs en je kan genieten van:

  • Korting tot 15 procent
  • 5 gratis toppings (ter waarde van 70 euro)
  • Kinderen eten gratis deze zomer

  Kortom een actie die je niet kan laten liggen! Boeken via KortingPromo is dus de boodschap!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes