Geniet van 10 procent korting bij CenterParcs (Kortingscode TIP)

 • Geniet van 10 procent korting bij CenterParcs (Kortingscode TIP)
  Expired 7 years ago 
  + -

  Geniet van de promoties EN een kortingscode!

  Een vakantie boeken bij Center Parcs! Nu is het zeker het moment om dit te doen! Je geniet naast de gewone promoties die beschikbaar zijn op CenterPar..


  Main Description


  Een vakantie boeken bij Center Parcs! Nu is het zeker het moment om dit te doen! Je geniet naast de gewone promoties die beschikbaar zijn op CenterParcs.be van de exclusieve CenterParcs kortingscode 2013! Zo ga jij steeds tegen de laagste prijs op vakantie en geniet je van een onvergetelijke vakantie zonder zorgen!

  Tijdens het Hemelvaart weekend van 2013 kan je op vakantie vertrekken met 10 procent korting en 5 toppings gratis ter waarde van 70 euro! Amai wat een promotie! Het hemelvaartweekend valt tussen 8 en 12 mei! De lente is volop bezig en je kan al genieten van mooie temperaturen en een prachtige natuur! Helemaal jouw ding? Dan kan de exclusieve CenterParcs kortingscode jou helemaal overtuigen! Bovenstaande CenterParcs kortingscode geeft je recht op 35 euro korting bovenop de speciale promoties!

  Zo geniet je van 10 procent korting en een korting van 105 euro! Boek nu bij Center Parcs en vertrek heel goedkoop op vakantie!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes