Paasvakantie korting vanaf 329 euro bij CenterParcs!

 • Paasvakantie korting vanaf 329 euro bij CenterParcs!
  Expired 6 years ago 
  + -

  Opzoek naar een vakantie bij CenterParcs voor Paasvakantie?

  Het is nog enkele weken en de Paasvakantie staat alweer voor de deur! Het is dus nu het moment om jouw vakantie te boeken om er even tussenuit te gaan..


  Main Description


  Het is nog enkele weken en de Paasvakantie staat alweer voor de deur! Het is dus nu het moment om jouw vakantie te boeken om er even tussenuit te gaan met de kinderen! Een weekje CenterParcs is hier ideaal voor! Je kan samen met de hele familie genieten van het subtropisch zwembad Aqua Mundo, lekker culinair genieten van de paasbrunch in het Market Restaurant en samen met de kids en de paashaas paaseieren zoeken in de ontluikende natuur. Klinkt aanlokkelijk vind je niet?

  Nu kan je last minute boeken voor de resterende cottages bij CenterParcs! Zo heb je al een cottage vanaf 329 euro! Trek daar maar eens 35 euro af dankzij de CenterParcs kortingscode en jij vertrekt op vakantie voor slechts 294 euro! Vul zeker bovenstaande Kortingscode Centerparcs in vlak voor de betaling. De promotie wordt direct verrekend en jij kan genieten van de Last Minute promotie en een kortingscode!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes