Promotie Communiekaarten Smartphoto

 •  
  Promotie Communiekaarten Smartphoto
  Onbekend 
  + -

  Een communicant dit jaar? Ontdek de speciale promoties bij Smartphoto

  Heb je dit jaar een communicant? Dan moet alles goed geregeld worden! Er komen heel wat dingen bij kijken, dus zorg er zeker voor dat je op tijd jouw ..


  Main Description


  Heb je dit jaar een communicant? Dan moet alles goed geregeld worden! Er komen heel wat dingen bij kijken, dus zorg er zeker voor dat je op tijd jouw communiekaarten koopt! Of heb je een zoon of dochter die dit jaar een Lentefeest geeft? Dankzij Smartphoto maak jij snel de leukste communie- of lentefeestkaarten! Heb je de foto’s al? Laad ze op, voeg tekst toe en bestel ze heel gemakkelijk bij Smartphoto!

  Kortingscode Smartphoto

  Lentefeest of Communiekaarten maken!

  Het is heel eenvoudig om een mooie uitnodiging te maken voor het communiefeest en ook om de kaartjes te maken om uit te delen aan vriendjes en familie! Bij Smarphoto kan je kiezen uit heel wat leuke designs die perfect passen bij de outfit van je zoon of dochterlief. Ben je eerder een fan van de klassieke witte kaarten waar jouw foto centraal staat? Dan kan natuurlijk ook! Heb je het eerder voor enkele special effects? Maak dan gebruik van de Smarphoto photo editor en jij bewerkt heel gemakkelijk de foto’s die je wil gebruiken! Daarna moet je gewoon bestellen en alles wordt snel en eenvouding thuis geleverd. Ook de enveloppen zijn inbegrepen! 

  Een communie- of Lentefeest is een groot feest! Feest in stijl!

  Naast het communiefeest op school en in de kerk, is er zeker ook een feestje thuis! Zorg ervoor dat het een feestje wordt om nooit meer te vergeten! Bij Smartphoto kan je heel wat ideeën opdoen om deze dag extra in de verf te zetten! Versier de tafel met enkele mooie menukaarten, naamkaartjes, … Er zijn enkele speciale communiekaarten designs beschikbaar. Je kan eenvoudig het design van de communiekaarten of lentefeestkaarten doortrekken in de versiering van het feest!  

  Een bedankje voor iedereen

  Na het feest is het altijd leuk om de mensen die gekomen zijn te bedanken. In het assortiment van Smartphoto vind je nu ook heel wat leuke fotogeschenken die je kan uitdelen aan de gasten als aandenken. Je kan kiezen tussen snoepjes, chocolaatjes, muntjes of een andere leuke verrassing

  Maak een mooie souvenir na deze prachtige dag!

  Na deze mooie dag is een mooie herinnering altijd op z’n plaats! Het zou zonde zijn om al die mooie foto’s gewoon op de computer te laten staan! Je hebt bij Smartphoto heel wat mogelijkheden om een mooie herinnering te maken. Kies voor een fotocanvas, een fotoboek, … Zo heb je direct een mooie souvenir voor deze belangrijke dag. 

  Fotoboek
  Maak een mooie herinnering aan het feest en verzamel je foto’s in een prachtig fotoboek! Zo kun je alle foto’s steeds aan vrienden of familie tonen

  Fotocanvas
  Laat de mooiste foto op canvas afdrukken en maak er het pronkstuk van je living van! Je foto wordt gedrukt op waterproof canvas en gespannen over een houten frame van 2cm.

  Ingekaderde poster
  Maak een vergroting van die ene mooie foto of maak een collage van de leukste foto’s! Laat dit inkaderen en je hebt een prachtig souvenir aan die mooie dag.

  Ingekaderde fotoprint
  Omring jezelf met de mooiste foto’s en kader de leukste fotoprints in. Je kunt kiezen uit een wit, zwart of zilver kader!

  Kortom, bij smartphoto kan je terecht voor enkele mooie promoties! Ontdek nu alles rond communie en lentefeest op Smartphoto.be/nl/communie2013

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes