Promotie van de week: Cadeaus voor koppels bij Bongo!

 •  
  Promotie van de week: Cadeaus voor koppels bij Bongo!
  Ontdek de promotie
  Klik om te kopiëren
  Onbekend 
  +0 -1

  Doe jouw vrienden eens een bongo bon cadeau! En iedereen is tevreden!

  Iedereen kent Bongo! Je kan de leukste en creatiefste cadeaus geven of krijgen van jouw vrienden of familie. Wees zelf ook eens creatief en geef een b..


  Main Description


  Iedereen kent Bongo! Je kan de leukste en creatiefste cadeaus geven of krijgen van jouw vrienden of familie. Wees zelf ook eens creatief en geef een bongo bon cadeau aan een koppel. Deze week kan je genieten van een promotie bij Bongo! Nu staan de Bongo Bonnen voor koppels in promotie!

  Je hebt keuze uit heel wat verschillende aanbiedingen om iemand gelukkig te maken. Laat een koppel genieten van: een charmeweekend, Wijn & Cocktails, Wellness voor twee, Heerlijk Logeren, Avontuur voor twee, Citytrip, … Keuze genoeg om jouw vrienden of familie eens gelukkig te maken met een bongo bon! Je kan het zomaar cadeau geven, zonder enige reden. De reden die jij enkel nodig hebt om een bongo bon cadeau te doen, is om iemand gelukkig te maken!

  Bij Bongo kan je daarnaast ook profiteren van gratis verzending van de Bongo bon! Heb je een bongo die meer dan 100 euro kost, dan geniet jij steeds van gratis levering! Ontdek ook steeds de Bongo kortingscode om zo van extra korting te genieten bij jouw aankoop!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes