Zomeraanbieding bij CenterParcs met kortingscode

 • Zomeraanbieding bij CenterParcs met kortingscode
  Expired 6 years ago 
  + -

  Boek voordelig uw zomerverblijf uitsluitend via CenterParcs.be!

  Een zomervakantie boeken bij CenterParcs? Het is een kinderspel en toch belangrijk om de beste en leukste promoties te bekijken! Zo beslis jij van welke aanbieding je kan genieten als je jouw vakantie wil boeken! Nu Kan je bij CenterParcs profiteren van een zomeraanbieding waarmee je gebruik maakt van een kortingscode! Zo profiteer je van 20 procent korting, 5 gratis toppings (twv 70 euro) en Kinderen eten gratis!


  Main Description


  Een zomervakantie boeken bij CenterParcs? Het is een kinderspel en toch belangrijk om de beste en leukste promoties te bekijken! Zo beslis jij van welke aanbieding je kan genieten als je jouw vakantie wil boeken! Nu Kan je bij CenterParcs profiteren van een zomeraanbieding waarmee je gebruik maakt van een kortingscode! Zo profiteer je van:

  • 20 procent korting
  • 5 gratis toppings (twv 70 euro)
  • Kinderen eten gratis

  Profiteer snel van deze 3 mooie promoties tot en met 14 april 2013! Vul bovenstaande kortingscode CenterParcs in vlak voor de betaling en geniet zo van extra korting op jouw verblijf! Ben je nog niet zeker dat je vakantie bij één van de vele CenterParcs vakantieparken gaat doorbrengen? Dan bekijk je best even de aanbiedingen van de verschillende parken! Dankzij KortingPromo wordt jouw zoektocht naar de ideale vakantie een stuk gemakkelijker! Of je nu kiest voor een weekend, midweek of volle week, bij CenterParcs ben je steeds aan het juiste adres!

  Ontdek CenterParcs Promo Code

  Geniet van de mooiste promotie 20 procent korting op jouw verblijf. Daarnaast geniet je nog eens van 5 gratis toppings zodat je jouw vakantie zelf kan kiezen. De toppings hebben een waarde van 70 euro die jij volledig zelf kan kiezen! Ontdek hier alle toppings van CenterParcs!

  Profiteer van bovenop deze promotie ook altijd van de Familie korting en 55 plus korting! Zo kan je steeds geneiten van 20 procent korting op jouw verblijf! Meer info op CenterParcs.be/MA3683

   

   

  Ontdek de CenterParcs Judge Lounge

  Ben je fan van de Jungle? Beleef een unieke nacht in de Jungle Dome van het Heijderbos. Een overdekt stukje oerwoud waar jij overrompelt wordt door de tropische natuur en geniet van uw privé-veranda.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Gerelateerde kortingscodes